Overleden – Onze oma Willy, Wilhelmina Cleve – Elburg ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Commewijne – Paramaribo,

Zeer bedroefd maar dankbaar wat zij voor ons betekend heeft maken wij bekend dat van ons op 25 januari 2019 is heengegaan onze zeer geliefde Moeder, schoonmoeder, grootmoeder, over grootmoeder, betovergrootmoeder, tante en nicht,

[quads id=1]

Wilhelmina Celina Cleve – Elburg

Zij was meer bekend als oma Willy op de gezegende leeftijd van 90 jaar.

Zij is geboren op 13 februari 1928 te Commewijne (Palulukampoe). Zij was weduwe van Ernst August Cleve. Dochter van Georgetina Henderika Elburg en Kapitein Frans Watamaleo van Palulukampoe.

Whilhelmina was moeder van 8 kinderen n.l. zalig Marijke 🕇, Glenn, Lucia, zalig Henna 🕇, Iwan, Letitia, Cynthia en Maureen.

De singi neti vindt plaats op dinsdag 05 februari 2019 van 20.00 u – 00.00 u aan de Tuberoosstraat 29 te Zorg en Hoop Paramaribo.

De begrafenis vindt plaats op woensdag 06 februari 2019. Te Rene’s hof aan de Waakhuizenlaan. Er zal gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid van  16.30 – 17.00.

Van 17.00 – 17.30 zal de rouwdienst gehouden worden en om 18.00 uur zal Wilhelmina begeleid worden naar haar laatste rustplaats.

Het condoleanceadres is Tuberoosstraat# 29 te Paramaribo

Namens de diepbedroefde families: Cleve, Glorie, Elburg en Watamaleo in Suriname en Nederland.

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.