Ex-militair dood aangetroffen in woning te Flora Paramaribo ~ Suriname

overleden Paramaribo

PARAMARIBO – Lijk in woning aangetroffen. De politie van Flora Paramaribo heeft vrijdagavond het ontzielde lichaam van de 63-jarige Edwin L. in zijn woning aangetroffen. Het lijk verkeerde in verre staat van ontbinding.

[quads id=1]

Volgens de politie die het geval bevestigt, bestaat het vermoeden dat er sprake is van misdrijf.

De redactie verneemt dat de deur van de woning aan de Floralaan waarschijnlijk is geforceerd, ook is de bromfiets van Edwin L. nergens te bespeuren.

[quads id=1]

Buurtbewoners die een onaangename geur in de richting van de woning hadden waargenomen, alarmeerden de politie die een onderzoek instelde op het adres. Het vermoeden bestaat dat het ontzielde lichaam langer dan een week in de woning moet zijn.

Omdat het om een ex-militair gaat werd de Militaire Politie ingeschakeld. In belang van het onderzoek is het ontzielde lichaam in beslag genomen voor obductie.

[quads id=1]

De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die het verdere onderzoek zal verrichten.
Bron: Lees meer in de DWT krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.