Een bericht en boodschap van Loes J. omtrent verdachten drugszaak Paramaribo – Suriname

anoniem Suriname

Suriname ~ Dag iedereen, ik ben Loes J. Ik wil ook een verhaal delen. Laatst zijn er mensen opgepakt in Suriname in verband met die grote drugszaak.

[quads id=1]

Drugs Suriname

Echter zijn alleen voornamen en initialen bekend gemaakt van de vermoedelijke daders. Een van de initialen Fariek J. komt helemaal overeen met mijn man zijn naam.  Hij heet namelijk ook Fariek j.

Nu blijkt dat mensen achter ons rug praten, dat mijn man is opgepakt door de politie ivm de drugszaak. Een nicht van me , appte me uit boosheid, dat ik voorzichtig moet zijn met mijn man ,want op Het nieuws wordt verteld “wat” hij gedaan heeft.

[quads id=1]

Op het nieuws

Ik vroeg der wat ze daarmee bedoelde maar ze heeft niet geantwoord. We zijn dan op Google gaan zoeken met de aan gegeven naam en blijkt dat “zijn “naam inderdaad voorkomt in de drugszaak van Suriname. We waren geschrokken. De hele familie begon raar te doen tegen over ons en hebben een heleboel dingen over ons gezegd , terwijl de opgepakte F.J. geheel iemand anders is.

Heel iemand anders

Omdat mijn man dezelfde naam draagt, hebben mensen ons social leven verstoord van alle kanten, zonder na vraag te doen of het inderdaad mijn man is of iemand anders. Er lopen zoveel F.J. rond, de meeste mensen hebben dezelfde namen en/of voorletters.

[quads id=1]

Zonder navraag te doen hebben mensen ons beschuldigd in drugshandel , terwijl wij niet degenen zijn. Het is jammer dat de mens zo is. We ondervinden heel vaal last hiervan. Alleen omdat de voornaam en initialen van de opgepakte dader overeenkomen met die van mijn man.

anoniem Suriname
Voorbeeldfoto van Video Blocks

Er zijn duizenden mensen die rond lopen met dezelfde initialen .

Dezelfde naam

Graag wil ik de gemeenschap iets zeggen. Voordat jullie mensen veroordelen. Doe aub goed navraag. Voordat jullie beginnen te roddelen over een ander. Doe eerst goed navraag. Eerst goed informeren hoe het werkelijke verhaal is voordat je mensen begint te bekladden. Hiermee maak je mensen kapot

[quads id=1]

Misschien zonder dat jullie het weten, verstoren jullie mensen hun levens. Want misschien zonder dat jullie het weten is ons sociale leven en privé leven totaal veranderd en verstoord. Ik heb hier echt heel veel last van. dat wilde ik graag melden hoor FamilieNieuws. Bedankt! Loes J.

Binnengekomen brief

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig