Dharmindra en Narish opgesloten door de politie na enorme vondst smokkelwaar ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Twee mannen aangehouden en opgesloten voor sigaretten smokkel in Suriname. Het Arrestatie Team en de Narcotica Brigade hebben op woensdag 30 januari een inval gepleegd bij een woning in het district Saramacca.

[quads id=1]

Politie Suriname

Dit naar aanleiding van een informatie dat er grootschalige drugsactiviteiten op die locatie in Suriname plaats vond. De informatie werd uitgewerkt waarbij de Narcotica Brigade sterk het vermoeden kreeg, dat op dat adres handelingen plaats vonden die hoogstwaarschijnlijk druggerelateerd waren.

Geen drugs

In de woning is geen drugs aangetroffen maar wel meer dan 100 dozen met sloffen smokkel sigaretten.

[quads id=1]

In verband met deze vondst is de 50-jarige Dharmindra K. aangehouden en overgedragen aan de afdeling Fraude. Omdat het in deze gaat om een economisch delict. De dozen met sigaretten zijn ook overgedragen aan de collega’s van de afdeling Fraude.

Nog een verdachte

Dezelfde dag meldde de 41-jarige Narish,J. zich met zijn advocaat bij de politie omdat hij ook in beeld was gekomen in het onderzoek van de strafzaak in kwestie.

[quads id=1]

Zowel Dharmindra als Narish zijn door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.