Video – 12-jarige bevalt plotseling. 14-jarige stiefbroer is de vader van de baby ~ Buitenland

baby Paramaribo

Buitenland ~ Meisje (12) bevalt ineens van gezonde baby, stiefbroer (14) is de vader van de baby. Een meisje van twaalf jaar is eerder deze maand in Australië plotseling bevallen van een kind.

[quads id=1]

Bevallen van baby

Het meisje wist zelf niet dat ze zwanger was. Deze week bleek dat het kind op elfjarige leeftijd werd bezwangerd door haar veertienjarige stiefbroer. Nadat de bevalling bij het meisje thuis op gang kwam, werd het meisje overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze van een gezonde baby beviel.

[quads id=1]

Gezonde baby

Het meisje en haar stiefbroer wonen allebei nog bij hun ouders thuis in de stad Perth. Het lokale ministerie van Gezondheid laat weten dat het samenwerkt met de politie en sociale diensten om het welzijn van de drie kinderen te beschermen en wil uit respect voor de privacy van de betrokkenen geen verder commentaar leveren.

[quads id=1]

Geen commentaar

In het westen van Australië hebben de afgelopen twee jaar minder dan vijf meisjes onder de dertien een kind gebaard. Dat blijkt uit cijfers van het ministerie van Gezondheidszorg in dat deel van het land.

Wat moet er nu met de drie kinderen gebeuren? Bekijk hier een video erover:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.