Wederom ‘foute’ politie agent opgesloten ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Alweer politieman ingesloten. Agent van politie B.N., te werk gesteld op de afdeling Vuurwapen van Suriname, is deze week in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Politie Suriname

Hij wordt verdacht van sjoemelen met vergunningsaanvragen voor een vuurwapen. Daarbij heeft hij geld ontvangen van slachtoffers. Een familielid van één van de aanvragers geeft aan dat deze politieman geld heeft geëist om een vuurwapenvergunning in orde te maken. Echter hield hij de mensen steeds weer aan het lijntje en kwam hij zijn afspraken niet na.

[quads id=1]

Illegale wapenvergunningen

In november 2018 heeft één van de slachtoffers hieromtrent aangifte gedaan. De familie had de indruk dat de politie te laat met het onderzoek is gestart. Echter blijkt zulks niet het geval te zijn. De politie is voorzichtig te werk gegaan en heeft eerst buiten de verdachte om gewerkt.

[quads id=1]

Voldoende bewijs

En pas nadat er genoeg bewijzen verzameld waren, heeft de politie deze verdachte in verzekering gesteld. In het belang van het onderzoek blijft de politieman, die in de fout gegaan is, in arrest.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Lees meer in de DBS krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.