Video’s – Openlijke geweldpleging, zware mishandeling en bedreiging op Mulo school Paramaribo

school Paramaribo

Paramaribo ~ Jonge heethoofden opgesloten door politie Latour te Paramaribo. De politie van het ressort Latour heeft op zaterdag 26 januari in totaal vier verdachten voor onder andere openlijke geweldpleging, poging tot zware mishandeling en bedreiging ingerekend.

[quads id=1]

Latour Paramaribo

In de week van 21 januari hebben drie jeugdigen namelijk: de 17- jarige Margardo, A , de 19-jarige Ellis K. en de 19-jarige Agasi K. gevochten met de 17-jarige Renalto,C. in de buurt van MULO school Hockystraat te Paramaribo. Vervolgens kwam Renalto de drie jongens tegen in de buurt van MULO school Latour Paramaribo een viel ze aan met een eind hout. Hiervan zijn beelden gedeeld op social media.

[quads id=1]

Video beelden op social media

Deze vier heethoofden zijn op zaterdag opgespoord en aangehouden door de politie van Latour. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle vier jeugdigen ingesloten. Renalto, C. is nog schoolgaand.

Bekijk hier de video’s van het geweld:

[quads id=1]

[quads id=1]

Video beelden afkomstig van Facebook: Baas Abo
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.