Woordenwisseling in Suribet kantoor te Flora eindigt in zware mishandeling ~ Suriname

politie Suriname

Paramaribo ~ 34-jarige aangehouden en opgesloten voor mishandeling. De politie van ressort Flora te Paramaribo heeft op zaterdag 26 januari de 34-jarige Stefano,B. aangehouden en in verzekering gesteld voor zware mishandeling.

[quads id=1]

Mishandeling te Paramaribo

De verdachte Stefano bevond zich op die bewuste dag in een Suribetkantoor op het Floraproject te Paramaribo. Hij constateerde dat hij een verkeerde lot ontvangen had. Naar aanleiding hiervan ontstond er een woordenwisseling tussen Stefano en de verkoper.

Ander lot

Op een bepaald moment bood de verkoper Stefano een ander lot aan.

[quads id=1]

De verkoper verliet zijn plek en ging naar Stefano om hem tot rust te brengen. Stefano maakte toen van die gelegenheid misbruik om de verkoper een vuistslag toe te brengen en wel zodanig dat die een oor perforatie opliep.

Vuistslag

De verkoper deed het politie bureau aan en gaf aan dat de politie de verdachte ernstig moest aanspreken.

[quads id=1]

Stefano is aangehouden en is na afstemming met het Openbaar Ministerie opgesloten. Dit vanwege het feit dat hij de verkoper een ernstig letsel heeft toegebracht. De verkoper is verwezen naar een KNO-arts.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.