Vrouw uit Nederland wilde op het vliegtuig stappen met inwendige bol vol met drugs ~ Suriname

vliegtuig Suriname Nederland

Suriname ~ Drugssmokkelaar aangehouden door BID team. Het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-Team) heeft op zondag 27 januari de 53-jarige passagier uit Nederland Siene, S. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven te Suriname aangehouden.

[quads id=1]

Luchthaven Suriname

Zij werd overgedragen aan de collega’s van de Narcotica Brigade. Leden van het BID-Team hebben een zogenaamde v*gina bol inhoudende cocaïne, met een gewicht van 160 gram, aangetroffen in het bezit van Siene. De inwendige v*ginabol is door het BID-Team Suriname in beslag genomen en ook overgedragen aan de Narcotica Brigade .

[quads id=1]

Inwendige bol

De verdachte gaf verder aan dat zij ook vijftig tot zestig cocaïne bolletjes had geslikt. Hangende het onderzoek is Siene,S. na afstemming met het Openbaar Ministerie Suriname, op maandag 28 januari in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Bolletjes geslikt

Inmiddels zijn een aantal cocaïne bolletjes op natuurlijke wijze uit het lichaam van de verdachte gekomen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

#politie #drugs #Suriname #vliegtuig #vakantie #Paramaribo