Video’s – Verantwoordelijke ondernemer van graafmachine over de brug wordt opgespoord ~ Suriname

brug Suriname

Suriname ~ DOEBAY ZAL OPTREDEN TEGEN ILLEGALE OVERSTEEK MET GRAAFMACHINE. De ondernemer die verantwoordelijk is voor het rijden met een graafmachine over de brug over de Saramaccarivier wordt opgespoord.

[quads id=1]

Brug Suriname

Districtscommissaris Laksminarain Doebay zegt dat er alles aan gedaan wordt om erachter te komen wie de eigenaar is. Er zullen maatregelen tegen hem getroffen worden, omdat het verboden is om voertuigen op rupsbanden, zonder sleepwagen op de brug toe te laten.

[quads id=1]

Wie is de eigenaar

Doebay: “We zijn bezig uit te dokteren wie dit gedaan heeft.” Wanneer het geval zich precies heeft voorgedaan is niet bekend. De oversteek is door een alerte burger vastgelegd en gedeeld op Facebook.

Schade wegdek

[quads id=1]

De districtscommissaris zegt dat hij vooralsnog niet veel wil zeggen over het handelen van de bestuurder van de graafmachine. “Ik heb eigenlijk niets te zeggen over de overtreding. Wanneer je met rupsbanden over de openbare weg gaat moet je maatregelen nemen om schade aan het wegdek te voorkomen. Het is bekend dat het zo hoort.”

De burgervader zegt dat hij rapportage van het onderzoek afwacht. Het treffen van maatregelen is geen regel van Doebay. Het mag gewoon niet dat een machine zo over de brug gaat. De graafmachine is vermoedelijk zonder oplegger over de brug getransporteerd vanwege de omvang.

Video’s

Op het filmpje is duidelijk te zien dat de machine, die groter is dan de doorsnee graafmachines, nauwelijks past op het rij gedeelte. Dat de brug door de machine is beschadigd wordt niet uitgesloten.

Bekijk hier de video’s ervan:

[quads id=1]


Bron: Lees meer in de DWT krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.