Overleden – Mijn man en onze vader Chander Soekhoe ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Hierbij maken vrouw en kinderen het overlijden van

Chander Soekhoe

bekend
[quads id=1]

Hij is overleden op 62 jarige leeftijd. Hij was meer bekend als Mousa
In levens was hij een buschauffeur en hij woonde aan de Dagoebladstraat # 15 te Paramaribo in Suriname

Namens fam: Soekhoe
[quads id=1]
overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.