Home Overleden

Overleden – Mijn man en onze vader Chander Soekhoe ~ Paramaribo

Paramaribo,

Hierbij maken vrouw en kinderen het overlijden van

Chander Soekhoe

bekend

Hij is overleden op 62 jarige leeftijd. Hij was meer bekend als Mousa
In levens was hij een buschauffeur en hij woonde aan de Dagoebladstraat # 15 te Paramaribo in Suriname

Namens fam: Soekhoe


overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.