20-jarige moeder op brute wijze overvallen en misbruikt in haar huis ~ Suriname

stiefvader Suriname

Suriname ~ ‘Baby help’. “Ik kreeg een sms-bericht maandagmiddag van mijn vrouw met de tekst ‘baby help’”. Volgens de heer des huizes vertrok hij rond 11.00 uur van huis in Suriname.

Huis in Suriname

Hij liet daarbij zijn vrouw en zijn éénjarige dochter thuis achter in het district Wanica.

Op het moment toen hij het bericht las, bevond de aangever zich te Kwatta. Hij belde zijn vrouw constant echter kreeg hij haar niet te pakken. Later vernam hij van zijn partner dat twee criminelen op klaarlichte dag het huis zijn binnengedrongen via de achterdeur die open stond.

Openstaande achterdeur

De criminelen hebben het huis overhoop gehaald en zij hebben uit een tas van de vrouw een geldbedrag weggenomen.

Het vermoeden bestaat dat de daders waarschijnlijk ontevreden waren met de schrale buit en zij hebben de 20-jarige dame gekneveld aan handen voeten. Ook haar mond werd dicht gebonden. Vervolgens heeft een van de daders haar vleselijk misbruikt.

Intiem misbruikt

Volgens de aangever wist hij in eerste instantie niet wat er precies aan de hand was. Nadat hij het sms-bericht kreeg belde hij en hoorde zijn vrouw zachte geluiden maken, daar haar mond was dicht geplakt. Hij reed rechtstreeks naar huis en schakelde intussen de politie in. Echter wist hij niet wat aan de politie door te spelen en vroeg om assistentie van de politie. Toen hij thuis kwam was het huis potdicht.

Dochtertje liep naar buiten

Wel hoorde hij binnen iemand. Kort daarna ging de deur open en zijn dochtertje liep naar buiten. In de woonkamer trof de aangever zijn partner aan. Zij was beplakt met plakband. Het eerste wat hij deed is zijn vrouw bevrijden. Op dat moment was zij vanwege de kneveling bedwelmd. Zij werd toen vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp.

SEH te Suriname

Daar bleef het koppel tot in de nacht. Na observatie mocht zij terug naar huis. De slachtoffers zijn bijkans vijf maanden op het adres woonachtig. Hij kent de buurtmensen niet echt. Na het geval is hij bij de mensen langs geweest om te vragen of zij wat hebben gezien. De politie van het ressort heeft de aangifte opgenomen. Ze werken aan de opsporing van de daders.

Daders moeten opgespoord worden

Opmerkelijk is dat een soort gelijk geval de afgelopen week in dit zelfde district in Suriname heeft plaatsgevonden. Het is niet bekend of het om dezelfde daders gaat. De ‘werkwijze’ is nagenoeg het zelfde. Ook bij het eerste geval was de vrouw des huizes alleen thuis.

Vanwege de gevoeligheid van de zaak heeft de politie niets erover bekend gemaakt.

geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Lees meer hierover in de DBS krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.