Video’s – Viel 29-jarige Aradhana Nazir in het water en verdronk? Of is ze vermoord tijdens haar vakantie in Paramaribo Suriname

verdronken Suriname

Nieuwe update: OM eist 20 jaar cel voor riviermoord Suriname. Justitie eist twintig jaar cel voor Sharied S. (37), ex-uitbater van café ’t Gat van Zuid in de Waalstraat, voor het opzettelijk laten verdrinken van zijn vriendin Aradhana Nazir (29) in de Surinamerivier in Paramaribo in 2015.

[quads id=1]

Moord Suriname vakantie

Hij wordt bovendien verdacht van verschillende soorten fraude. In het voorjaar van 2015 ging hij met zijn vriendin op vakantie naar Suriname. In de avond van 25 juni dronken ze volgens hem veel rum. Op enig moment zou hij de zwaar benevelde Nazir op een kademuur aan de Surinamerivier hebben gelegd, vlak bij de Jules Wijdenboschbrug.


Suriname ~ Aradhana Nazir viel in het water te Paramaribo en verdronk? Of werd ze geduwd door Sharied tijdens haar vakantie in Suriname?

[quads id=1]

Vakantie Suriname

Sharied S. (37), ex-uitbater van café ’t Gat van Zuid in de Waalstraat, staat woensdag en donderdag voor de rechter voor het opzettelijk laten verdrinken van zijn vriendin Aradhana Nazir (29) in de Surinamerivier in Paramaribo in 2015.

[quads id=1]

Ze dronken veel

Hij wordt bovendien verdacht van verschillende soorten fraude. In het voorjaar van 2015 ging S. met zijn vriendin op vakantie naar Suriname. In de avond van 25 juni dronken ze volgens hem veel.

Bosje brug Paramaribo

Op enig moment zou de beschonken Nazir op een kademuur aan de Surinamerivier zijn gaan liggen, vlakbij de Jules Wijdenboschbrug te Paramaribo. S. liet haar naar eigen zeggen even alleen om te gaan plassen.

[quads id=1]

Belangrijk informatie: Aradhana sloot anderhalve maand voor het voorval een overlijdensrisicoverzekering van drie ton af, plus een uitvaartverzekering ter waarde van 10-duizend euro. De verdachte zette haar onder druk om zichzelf als begunstigde te laten aanwijzen. Een maand na haar dood heeft hij geprobeerd de bedragen bij de verzekering te innen. (Almere nieuws)

Bekijk hier video’s om meer over de moordzaak te weten te komen:

[quads id=1]

Latere berichten:

Update: Is 29-jarige Aradhana Nazir voor 300.000 euro vermoord tijdens haar vakantie in Paramaribo? ~ Suriname

Eerdere berichten:

Man doodde vriendin op vakantie in Paramaribo Suriname

Geschreven door PAUL VUGTS
Bron: Lees het volledige verhaal in Het Parool