Overleden – De heer Purcy Sabajo uit Suriname

overleden Suriname

Suriname,

Al bezwijkt mijn hart en vergaat mijn lichaam,
de rots van mijn bestaan,
al wat ik heb,
is God nu en altijd.

[quads id=1]

Hierbij maakt de families Sabajo en Gravenstijn in Nederland en Suriname bekend dat de heer

Purcy Sabajo

Geboren te Copi, Casewinica is overleden.

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.