“Die dame heeft ons nooit benaderd. Ik zweer het op Kevin” ~ Paramaribo

Kevin Paramaribo

Paramaribo – ‘Ze moet gewoon de waarheid vertellen’. “Niemand heeft vanuit haar kant ooit contact met ons gemaakt na het ongeval in Paramaribo.

[quads id=1]

Ongeval Paramaribo

Het beste is om gewoon de waarheid vertellen. En niet liegen”, dit zegt Rashida Summerville, partner van de in maart 2018 overleden motorfietser Kevin Khemai.

Ze reageert ontstemd over uitspraken van de verdachte Renushka B. vorig week in de rechtszaal tijdens de behandeling van de strafzaak waarbij zij terechtstaat. Dit voor het veroorzaken van een aanrijding in Paramaribo die heeft geleid tot de dood van de motorfietser.

[quads id=1]

Uitspraken van de verdachte

Summerville weerspreekt de verklaring van Renushka B. die aan kantonrechter Daniëlle Karamatali vertelde dat ze pogingen ondernam om de familie tegemoet te komen.

Ze beweerde contact op te nemen in de hoop haar medeleven te kunnen betonen. Die pogingen zouden niet zijn geslaagd omdat de familie van het slachtoffer geen contact met de veroorzaker wilde hebben.

Kevin Paramaribo
De overleden Kevin
Leugens

Volgens de moeder van het slachtoffer, Ivie Alakramsing, behoren de uitspraken van Renushka B. tot het rijk der fabelen.

[quads id=1]

Ze is niet te spreken over de onwaarheden die zijn verteld. “Ik heb zelf tegen mensen gezegd dat als het mijn dochter was, ik via andere mensen zou proberen contact te maken. Die dame heeft ons nooit benaderd. Helemaal niet. Ik zweer het op Kevin, er is nooit contact gemaakt.

Niemand is gekomen

Niemand is gekomen. Niet eens een bloemstuk is gestuurd voor de crematie.” De familie is geschokt nadat zij vernam dat Renushka B. een vertekend beeld probeerde te scheppen in de rechtbank.

Summerville zegt dat zij en de rest van de familie het beeld graag recht willen trekken door wereldkundig te maken dat de verklaringen die zijn afgelegd in de rechtszaal helemaal niet op waarheid berusten. Ze zegt dat het een schok voor haar is om na bijkans een jaar in het verwerkingsproces geconfronteerd te worden met uitspraken die onsmakelijk overkomen.

Onsmakelijke uitspraken

“We stonden open voor dialoog. Wij hebben gewacht. En naarmate de tijd verstreek kwam er geen reactie. Wij willen nu dit negatief beeld wegwerken, meer niet. Ze krijgt haar straf wel”, aldus Summerville. Er zijn volgens haar ook dreigementen gestuurd richting de jongere zus van het slachtoffer nadat die berichten deelde op Facebook over de opstelling van Renushka B. na het ongeval. De dreigementen moesten haar de mond snoeren.

[quads id=1]

Spijt

Er werd onder meer gezegd dat ze een bende voor haar deur zou krijgen indien zij niet zou ophouden om haar misnoegen te uiten. Renushka B. beweerde in de rechtszaal dat zij spijt heeft van de aanrijding die zij heeft veroorzaakt en zich had uitgesloten van de buitenwereld vanwege de traumatische ervaring.

Gewoon over straat

De krant verneemt dat de verdachte kort na het geval vaker over straat te zien was en normaal gedrag vertoonde.

Eerdere berichten:

Video – Renushka getraumatiseerd na dodelijke aanrijding motorrijder Kevin Khemai ~ Paramaribo

Video – Melanie vertelt over het overlijden van haar broer, Kevin Khemai ~ Paramaribo

Geschreven door: Cheflin Paulus
Bron: Lees meer in de DWT krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.