Agressieve en boze chauffeur rijdt vrouw opzettelijk aan met zijn auto en scheurt weg ~ Paramaribo

politie Suriname

Paramaribo ~ Verkeerscrimineel aangehouden en opgesloten. De politie van het ressort Centrum Paramaribo heeft de 27-jarige taxichauffeur Winesh, R. op zaterdag 19 januari ingesloten.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De wetsdienaren werden op maandag 31 december van het afgelopen jaar ingeschakeld voor een aanrijding aan de Hertogstraat te Paramaribo, waarbij een vrouw aangereden was door een personenauto. De bestuurder van dat voertuig was na de aanrijding doorgereden. De vrouw had een enkel fractuur opgelopen.

[quads id=1]

Hij was boos

Onderzoek wees uit dat de vrouw, samen met andere familieleden, op het trottoir van de Hertogstraat was toen zij door een personenauto werd aangereden. Voorts dat de veroorzaker van de aanrijding de taxichauffeur Winesh, R. was die in dienst was van een taxibedrijf in de buurt. Volgens verklaring van omstanders kreeg Winesh ruzie met de eigenaar van het taxibedrijf.

[quads id=1]

Dat hij zo boos was dat hij plaats nam achter het stuur van zijn auto en de uitlating deed dat hij een ieder die hij tegenkwam omver zou rijden.

Ruzie met zijn werkgever

Nadat Winesh de vrouw had aangereden moet hij een tweede ernstige verkeersovertreding hebben begaan op de hoek van de Wilhelmina- en de Mahonielaan te Paramaribo. Op die kruising moet hij een ander voertuig hebben aangereden met als gevolg grote materiële schade, Na die aanrijding is hij ook weg gereden.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Op zaterdag 19 januari werd Winesh aangehouden en door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.