Video’s – Familie na vakantie in Miami uit vliegtuig gezet omdat ze stinken. Passagiers klaagden ~ Amerika

vliegtuig Amerika

Amerika ~ Gezin uit Amerika met baby uit vliegtuig gezet nadat andere passagiers klagen over hun ‘lichaamsgeur’. De Amerikaanse Yossi Adler (37), zijn vrouw Jennie (37) en hun dochtertje van één jaar oud, werden woensdagavond in Miami uit het vliegtuig gehaald, nadat meerdere passagiers hadden geklaagd dat ze ,,slecht roken”.

[quads id=1]

Gezin uit Amerika

De familie werd achtergelaten op de luchthaven zonder hun bagage. Ze zitten naar eigen zeggen met veel vragen. ,,Er is niets mis met ons”, aldus vader Yossi tegenover Amerikaanse media. ,,Ik wil dat ze laten weten wat er echt is gebeurd en dat ze de waarheid vertellen. Wat was de echte reden om ons de vlucht te weigeren?”

[quads id=1]

Vakantie in Miami

Na een vakantie in Miami, plande de familie Adler om op woensdagavond weer naar huis te vliegen, in Detroit. Hun plan viel in het water nadat ze al op het vliegtuig waren gestapt. Ze werden door het vliegtuigpersoneel uit het toestel gehaald omdat er ‘een incident’ zou zijn. Aangezien het stel nog acht kinderen thuis had, dachten de man en vrouw gelijk dat er iets aan de hand was met een van hun kinderen.

Nog 8 kinderen

,,Maar, net nadat ze ons eruit hadden gehaald, sloten ze de gate en zeiden ze: ,,Sorry, meneer, sommige mensen klaagden dat je een lichaamsgeur hebt en we laten je er niet meer in’”, zegt Adler. Het vliegtuig vertrok zonder het gezin. Tot overmaat van ramp werd ook hun bagage niet tijdig uit het toestel gehaald, waardoor het drietal volledig strandde. ,,Ze hadden onze autostoeltje, onze kinderwagen, alles”, aldus Jennie Adler.

[quads id=1]

Beschamend

Vluchtmaatschappij American Airlines bevestigde het voorval in een officieel statement. ,,Meneer Adler en zijn vrouw werden uit de vlucht gezet nadat verschillende passagiers hun beklag hadden gedaan over hun lichaamsgeur. Ze hebben voor het verblijf een hotel en maaltijdbonnen gekregen. Hun boeking werd overgeplaatst naar een vlucht op donderdag.”

Adler reageerde door te stellen dat hij de maaltijdbonnen niet kon inleveren en dat hij alsnog zelf zijn onkosten moest betalen. Dat wordt door de luchtvaartmaatschappij onderzocht.

Het is beschamend

De familie blijft ervan overtuigd dat er andere redenen meespelen voor hun verbanning uit het vliegtuig. ,,We hielden verschillende mensen op de luchthaven tegen, en het is beschamend, maar we vroegen ze: ,,Denken jullie dat we stinken? Want we zijn net uit het vliegtuig gezet omdat we stinken’’’’, vertelt moeder Adler.

Antisemitisch

,,Wij hebben geen lichaamsgeur. Er is niets mis met ons”, reageert vader Adler nog. ,,Ik wil dat ze laten weten wat er echt is gebeurd en dat ze de waarheid vertellen. Wat was het? Als we echt stonken, waarom kregen we dan geen andere kleren. Nu gingen we een dag later alsnog met dezelfde kleren aan op weg.”

[quads id=1]

Zelfde kleren

Aan de Washington Post laat de dertiger weten dat hij vermoedt geweigerd te zijn om hun joodse geloof. ,,Zelfs als het dat niet was, dan waren ze erna antisemitisch”, klinkt het. Enkele passagiers op dezelfde vlucht als waarvan het gezin werd weggeleid, laten de krant en via Twitter echter weten, dat de lichaamsgeur van het gezin inderdaad de reden was van het klagen.

Inderdaad erg

De familie Adler kon op donderdag naar huis vertrekken zonder klachten. Ze overwegen juridische stappen te ondernemen.

Bekijk hier de video erover. De man legt zelf uit wat er is gebeurd.

[quads id=1]

Voorbeeldfoto van neus dichthouden
Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.