Man zegt dat hij pinda sambel met cocaïne onder de markt te Paramaribo heeft gekocht. ~ Luchthaven Suriname

luchthaven Suriname

Suriname ~ Drugskoerier aangehouden. De 26-jarige passagier Miquel, M. is op woensdag 23 januari door het BID-Team van de politie Suriname op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden nadat in zijn reisbagage vermoedelijk cocaïne is aangetroffen.

[quads id=1]

Politie Suriname

De vermoedelijke drug is aangetroffen in vier pakken met gemalen pinda(zogenaamde pinda saus) met een bruto gewicht van 11 kilogram. Miquel geeft aan dat hij de pakken pinda saus onder de markt heeft gekocht.

vliegtuig Suriname
Archieffoto van pindasambel

Voorts dat hij niet wist dat er cocaïne in de saus verwerkt was.

[quads id=1]

Coke in de saus

Hij is door het BID-Team overgedragen aan de collega’s van de afdeling Narcoticabrigade, samen met de in beslag genomen pakken pinda saus waarin vermoedelijk cocaïne verwerkt is.

[quads id=1]

Nationaliteit van Suriname

Hangende het onderzoek is Miquel, M. in verzekering gesteld op verdenking van overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Miquel bezit de Surinaamse nationaliteit.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
#drugs #pindasaus #Suriname #Paramaribo #vliegtuig #Amsterdam #vakantie