Man bestolen door 18-jarige man in vrouwenkleren nabij Waterkant~ Paramaribo

man politie

Paramaribo ~ Travestiet tevens recidivist ingesloten. De politie van het ressort Centrum Paramaribo heeft op zondag 20 januari de 18-jarige travestiet Revelino V. aangehouden en in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Revelino moet zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal van een geldbedrag uit een auto. De benadeelde deed aangifte en verklaarde dat hij op die bewuste zondag, omstreeks half twee in de ochtend, over de Kromme Elleboogstraat reed gaande in de richting van de Waterkant.

[quads id=1]

Waterkant Paramaribo

Hij vertelde ook dat een persoon, die op een vrouw leek, plotseling op de kruising van de Kromme Elleboog- en de Oude Hofstraat verscheen. Hij moest hierdoor krachtig afremmen om de persoon niet aan te rijden.

Ook zei hij dat hij de vrouw, die naderhand travestiet Revelino zou blijken te zijn, aansprak over het feit dat een vrouw zo vroeg in de ochtend alleen over straat liep.

Moest stoppen voor een vrouw

Voorts dat de vrouw haar hand in zijn auto stopte om een geldbedrag weg te nemen, die hij op de versnellingsbak in zijn auto had gezet. Dat de vrouw daarna hard weg rende in de richting van de Watermolenstraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Dat een wachter, die in de directe omgeving was, naar hem toe liep en hem voor hield dat de “vrouw” een travestiet was die zijn geld gestolen had.

Geld gestolen

De politie ging op onderzoek uit en binnen korte tijd kwam Revelino als verdachte in beeld en is hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Revelino is een oud bekende van de politie.

Opgesloten

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie achter slot en grendel gezet in het belang van het onderzoek.

Gerelateerde berichten:

Meer over politieman Kenneth die zich als vrouw kleedde ~ Paramaribo

Voorbeeldfoto man in vrouwenkleding
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.