Politiebericht – 19, 22 en 38-jarige overleden na gruwelijk verkeersongeval in Suriname

verkeer Suriname

Suriname ~ De politie van Brownsweg kreeg op vrijdagmorgen 25 januari, omstreeks kwart voor tien, de melding van een verkeersongeval op de weg naar Atjonie in Suriname, ter hoogte van het gebied dat bekend staat als Kleine Saramacca.

[quads id=1]

Ongeval Suriname

De politie begaf zich naar de plek en trof een personenauto. De auto was voor de komst van de brandweer door een ander voertuig uit een goud put getrokken. Er werden ook drie levenloze lichamen van mannen aangetroffen.

Het waren de lijken van de 22-jarige Gorgio Gemin , de 38-jarige Ricardo Karsosemito en de 19-jarige Jonathan Kowikromo. Deze personen waren werkzaam bij een houtbedrijf te Brownsweg in Suriname.

[quads id=1]

3 mannen overleden

Collega’s, die ter plaatse werden aangetroffen, verklaarden dat de drie slachtoffers in de middag van donderdag 24 januari vanuit Brownsweg  Suriname vertrokken waren richting Paramaribo. Dat toen zij naar de stad belden en te horen kregen dat de drie niet in Paramaribo waren aangekomen, besloten werd op naar hun op zoek te gaan.

Te zoeken

Dat zij omstreeks 1 uur in de ochtend van vrijdag 25 januari op zoek gingen naar hun collega’s.

[quads id=1]

Omstreeks negen uur in de morgen zagen zij persoonlijke spullen van de slachtoffers op het water van een goud put drijven. Die put bevindt zich langs de weg naar Atjonie.

In de put terecht gekomen

Gebleken is dat de auto, waarin Gemin, Karsosemito en Kowikromo zaten, in de goud put terecht was gekomen en dat zij het leven hadden gelaten. Met het overlijden van deze drie arbeiders staat de verkeersbarometer landelijk op zes.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.