Video – Renushka getraumatiseerd na dodelijke aanrijding motorrijder Kevin Khemai ~ Paramaribo

Kevin Paramaribo

PARAMARIBO – BESTUURDER HEEFT TRAUMA NA DODELIJK ONGEVAL. Bestuurder getraumatiseerd. Renushka B. kon in de rechtszaal met moeite kijken naar de beelden van een aanrijding aan de Margarethalaan te Paramaribo die zij had veroorzaakt.

[quads id=1]

Ongeval Paramaribo

Op verzoek van rechter Daniëlle Karamatali vertoonden leden van de dienst Forensische opsporing de beelden om officier van justitie Nirmala Maikoe en advocaat Arjan Ramlakhan een goed beeld te geven van de aanrijding.

[quads id=1]

Dit ongeval kostte in maart vorig jaar motorfietser Kevin Khemai het leven. Hij overleed enkele dagen na de aanrijding in het ziekenhuis.

Op vrije voeten

De verdachte die op vrije voeten is, verklaarde donderdag op vragen van de rechter dat ze de motorfietser niet heeft gezien en dat er geen sprake is van opzet. Ze geeft wel toe niet te hebben uitgekeken bij het beschrijven van een bocht.

De rechter concludeerde na het bekijken van de beelden dat Renushka B. niet gestopt is zoals dat hoort om te kijken of er tegenliggers aankwamen alvorens af te slaan. “Ik weet niet wat mij overkwam. Ik zeg het u, ik heb hem niet gezien en heb spijt dat zoiets moest gebeuren.”

[quads id=1]

Niet gezien

De rechter vroeg de verdachte of ze zich ervan bewust is dat door haar onoplettendheid iemand is omgekomen. Ze reageerde met spijtbetuiging en beloofde eenzelfde fout niet meer te maken.

Kevin Paramaribo
De overleden motorrijder Kevin <3

Advocaat Ramlakhan vroeg de verdachte wat zij heeft gedaan om de familie van het slachtoffer tegemoet te komen en hoe zij het geval heeft verwerken. Ze was hierop enkele seconden stil en zei dat ze een trauma heeft overgehouden aan wat is gebeurd.

Afgesloten van de buitenwereld

“Ik heb mij na de aanrijding drie maanden afgesloten van de buitenwereld. Ik wilde nergens naartoe, want alles was op Facebook. Mijn foto’s waren door velen gedeeld en er werd van alles over mij gezegd. Ik kon het niet aan. Ik ben zelfs met mijn studie gestopt.”

[quads id=1]

Ze willen geen contact

Ze zegt dat de familie van het slachtoffer geen contact met haar wil. “Ik heb een paar keren pogingen gemaakt om mijn medeleven te betuigen maar zij willen niet praten.” De zaak wordt op 28 maart verder behandeld.

Ook zijn zusje had het 1 en ander te vertellen over het incident. Bekijk hier nogmaals de video van zijn zusje:

Gerelateerde berichten:

Video – Melanie vertelt over het overlijden van haar broer, Kevin Khemai ~ Paramaribo

Foto’s – 21-jarige motorrijder overleden na ernstig ongeval in Paramaribo

Bron: Lees meer in de DWT krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.