In the spotlight: Faraisa Sewpersad – Finaliste Miss India Holland 2019 ~ Suriname trots – Foto’s en video

Sewpersad Suriname

Suriname ~ Beauty en brains. Dat is het eerste wat in ons opkomt als we denken aan  Faraisa Sewpersad. De prachtige 21-jarige heeft roots uit Suriname en studeert in Rotterdam. Ze stelt zichzelf aan ons voor:

Roots uit Suriname

Mijn naam is Faraisa Sewpersad en ik ben 21 jaar oud. Momenteel studeer ik Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Rotterdam in Nederland. Ik zit in mijn 3e leerjaar. In mijn vrije tijd fitness ik 3 dagen in de week om mijn lichaam zodoende soepel te houden.

Naast mijn studie doe ik mee aan de Miss India Holland verkiezing 2019. Ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Ik wil jullie vertellen waarom ik meedoe aan deze verkiezing en wat ik graag zou willen bereiken om een inspiratiebron te zijn voor anderen.

Inspiratiebron

Miss India Holland biedt mij een platform aan waar ik mijzelf als een voorbeeldfunctie kan laten zien. Bij de Miss India Holland verkiezing gaat het niet alleen om het uiterlijk en schoonheid, maar ook om de brains. Wij missen volgen elke zondag een training om zo klaargestoomd te worden voor de finale, die op 20 april 2019 zal plaatsvinden. Je kunt denken aan trainingen zoals: catwalk training, mediatraining en choreografie training.

Ik wil door mijn deelname laten zien dat elke vrouw een schoonheid heeft en intelligent is op haar eigen manier.

Elke vrouw

Ik wil graag meisjes tussen 12-19 jaar helpen die het meest last hebben van een negatief zelfbeeld. Zij zijn namelijk gevoeliger voor wat anderen van hen vinden en kunnen hierdoor onzeker zijn over hun uiterlijk.

Ik was vroeger ook een onzeker meisje. Ik werd ook gepest door een groep meiden en durfde toen nooit voor mijzelf op te komen. Ik ben toen gaan thaiboksen, waardoor mijn zelfvertrouwen enorm versterkt werd. Ik denk dat ik, op basis van wat ik zelf meegemaakt heb, andere meisjes kan stimuleren en helpen om hun zelfvertrouwen te versterken.

Door dingen te doen waar je goed in bent of die je leuk vindt zal je zelfvertrouwen versterken. Je bent goed zoals je bent, juist omdat jij het bent en dat geldt ook voor de mensen om je heen.

Mijn presentatie video:

Vandaag werd ik spontaan door mijn manager in het ‘’zonnetje’’ gezet. Ik kreeg de gelegenheid om wat over de Miss India Holland verkiezing te vertellen en waarom ik eigenlijk meedoe aan deze verkiezing.

Jullie kunnen op de video in het kort zien hoe ik mijn verhaal deel aan de collega’s van Rabobank:

Lots of love,
Faraisa Sewpersad😊

Wil je meer weten over deze knappe meid? Je kunt haar volgen via haar Facebook Pagina

Wij van FamilieNieuws wensen haar heel veel succes. Zowel met haar studie als met haar Beauty carrière.

Foto’s van haar FB pagina
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.