Foto’s – Papa Wiebe Willem uit Nederland feliciteert zijn dochter Shemendy in Suriname ~ 16 jaar

Verjaardag Shemendy Suriname Nederland

Suriname,

Vandaag is jarig: Mijn dochter

Shemendy Suk

Geboren op 25 januari 2003 in Suriname

[quads id=1]

Graag wil ik mijn dochter feliciteren met haar 16de verjaardag, vandaag 25-01-2019, te Paramaribo in Suriname. We hopen dat ze nog vele gezonde jaren met ons is. We houden veel van jou.

De groetjes van papa Wiebe Willem Suk vanuit Nederland en van mama Seltha Katlheen Suk – Palatta uit Suriname. Ook de hartelijke groeten uit Nederland van jouw oma Suk – Lap, jouw broer Michel Suk, Raymond Suk en Roxanne Suk.

Tevens de hartelijke groeten van jouw oma uit Suriname Alma Palatta en van jouw broertjes Gwenorino Suk en Claudel Suk en zusje Jalivha Suk.

Namens ons allemaal een mooie verjaardag vandaag!

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.