Video’s – 2-jarige Charity uit Suriname moet dringend naar Nederland voor een operatie

Derby Suriname Nederland

Suriname ~ De tweejarige Charity Derby heeft hulp nodig van de samenleving. Zij moet een operatie ondergaan in Nederland.

[quads id=1]

Charity uit Suriname

Vader Luciano Derby geeft aan dat er fundraisingsacties zijn gehouden met als doel om geld op te halen ter dekking van de kosten voor de operatie van dochter Charity Derby. Zij is doof verklaard door de KNO-arts. Dit ziektebeeld is ontstaan als gevolg van een herseninfarct. Het gaat om een operatie welke in Nederland kan plaatsvinden.

[quads id=1]

Operatie in Nederland

De opbrengsten van de fundraising worden gestort op de donatierekening van VSN Charity. Hierbij wordt er een beroep gedaan op de samenleving en het bedrijfsleven voor ondersteuning. Het bedrag dat tot nu toe is bijeengebracht is nog niet toereikend. “Charity heeft volgens de medici tot eind februari de tijd om de operatie te ondergaan, anders kan het te laat zijn”. Aldus de vader.

[quads id=1]

Meer informatie

Voor meer informatie kan gebeld worden op de nummers 8773060, 8659835 of 8577127

Bekijk de foto’s voor meer informatie omtrent de activiteiten:

Bekijk hier ook meerdere video’s:


[quads id=1]

Geschreven door Poonam Khoestaal
Bron: Lees meer in de DBS krant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.