Politie pakt dief die met gestolen stoelen gewoon voor het politiebureau wandelt ~ Paramaribo

bedrijf Paramaribo

Paramaribo ~ Recidivist Steven aangehouden.  Politie roept benadeelde op. De politie van het ressort Paramaribo heeft op zondagmorgen 20 januari de 45-jarige Recidivist Steven, K. aangehouden.

[quads id=1]

Dief in Paramaribo

Aangehouden toen hij voorbij het politie bureau liep met zes plastieken stoelen (zogenaamde jardimstoelen) in zijn bezit.

Daartoe gevraagd verklaarde Steven, dat hij de zes stoelen gestolen had op een leegstaand perceel allernaast “Mac-Donald’s” in de Keizerstraat te Paramaribo. Uit het politioneel onderzoek is komen vast te staan dat de verklaring van Steven niet op waarheid berust, omdat er geen sprake is van een leegstand perceel naast de “Mac-Donald’s”.

[quads id=1]

Keizerstraat Paramaribo

In het belang van het onderzoek zijn de stoelen in beslag genomen en is Steven, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld door de politie ter zake diefstal van de stoelen.

[quads id=1]

De stoelen kunnen worden bezichtigd op het politiebureau van het ressort Paramaribo in de Keizerstraat. Benadeelden of belanghebbenden worden opgeroepen contact te maken met de politie van het voornoemd bureau.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.