Ontzield lichaam Oemrawsingh in Suriname aangekomen

oemrawsingh overleden Suriname

Suriname ~ Het ontzielde lichaam van Nitender Oemrawsingh is vanuit Guyana naar Nickerie te Suriname vervoerd. Hij is op 14 januari doodgeschoten.

[quads id=1]

Oemrawsingh Suriname

Het ontzielde lichaam van ondernemer Nitender Oemrawsingh is vandaag in Nickerie aangekomen. Het lichaam is via South Drain vervoerd naar het mortuarium van het Mungra Medisch Centrum.

Van de politie mochten er aanvankelijk geen foto’s worden gemaakt. Mediamensen werden op afstand gehouden. Intussen is het lijk vrijgegeven aan de familie voor de uitvaart.

MMC ziekenhuis

Oemrawsingh is doodgeschoten op 14 januari. Zijn lichaam werd met een schotwond in zijn voorhoofd aangetroffen op het strand in Berbice, Guyana.

[quads id=1]

oemrawsingh overleden Suriname

Oemrawsingh wordt in verband gebracht met de mega-drugsvangst op 8 januari op de Jules Sedney haven. In een container met rijst van zijn bedrijf is cocaïne aangetroffen. Volgens de politie gaat het om iets meer dan 2200 kilogram cocaïne.

[quads id=1]

Drugs vangst

Oemrawsingh zou zich volgens raadsman Irvin Kanhai aanmelden op 15 januari. Een dag daarvoor is hij geliquideerd.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.