Arrestant loopt ernstig letsel op aan lid. Hij zegt dat de politie hem heeft mishandeld ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Weer twee politiemannen ingesloten. Twee agenten van politie eerste klasse, te werk gesteld op station Houttuin in Suriname, zijn vorige week in verzekering gesteld ter zake mishandeling van een verdachte.

[quads id=1]

Politie Suriname

In gesprek met Dagblad Suriname zegt een familielid dat hun dierbare op beestachtige wijze is mishandeld, waardoor hij ernstige letsels heeft opgelopen aan zijn lid. De arrestant heeft de melding van deze mishandeling aan zijn intieme delen bij zijn verschijning op het parket doorgeven.

[quads id=1]

Intieme delen

Hij werd terstond gebracht naar een arts die deze arrestant heeft onderzocht. Deze verdachte is aangehouden op verdenking van een diefstal in vereniging. De aangever werd verwezen naar een deskundige, waaruit blijkt dat één van de teel ballen van deze arrestant is opgezet.

[quads id=1]

Ballen opgezet

In het belang van het onderzoek zijn de agenten N. en S. in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

politie Suriname
Voorbeeldfoto van Bluewoman

De politiemannen uit Suriname hebben reeds een advocaat in de arm genomen.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.