Video – Zanger Chris Brown opgepakt. Dame zegt door hem misbruikt te zijn in zijn hotel kamer.

Chris Brown Amerika

Celebrity Nieuws ~ ‘Zanger Chris Brown gearresteerd in Parijs op verdenking van intiem misbruik’. Zanger Chris Brown is gearresteerd op verdenking van misbruik.

[quads id=1]

Chris Brown

Dat meldt het Franse persbureau AFP. Meer informatie volgt. Eerder werd bekend dat de Franse politie is begonnen met een onderzoek naar Brown, omdat een 24-jarige vrouw hem heeft beschuldigd van intiem misbruik.

[quads id=1]

Franse politie

Volgens de vrouw zou Brown haar in de nacht van 15 op 16 januari in zijn hotelkamer misbruikt hebben. Dit zou zijn gebeurd nadat de twee elkaar ontmoet hadden in de club Le Crystal, nabij de Champs-Élysées in Parijs.

Chris Brown Amerika

In het politierapport, dat Closer in handen heeft, staat dat de vrouw met Brown meeging naar zijn hotel, het Mandarin Oriental. Daar zou het uiteindelijke misbruik hebben plaatsgevonden. De openbaar aanklagers zouden de zaak nu onderzoeken.

[quads id=1]

In zijn hotel kamer

Brown is vaker in het nieuws geweest vanwege ontoelaatbaar gedrag jegens vrouwen. Zo gaf hij toe schuldig te zijn geweest aan het mishandelen van zijn voormalige vriendin Rihanna en zou hij ook een andere vriendin in haar gezicht geslagen hebben.

Bekijk hier dew video erover:

[quads id=1]

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.