Mogelijk ingebroken in de AOV kluis ~ Suriname

ministerie Suriname

Suriname ~ Geld mogelijk ontvreemd bij AOV Suriname. Hedenmorgen is aan de leiding van het ministerie van Sociale Zaken & Volkshuisvesting, door een medewerker, medegedeeld dat er mogelijk is ingebroken in de kluis van de Stichting Oudedagsvoorziening (AOV).

[quads id=1]

AOV Suriname

In deze kluis worden financiële middelen van de Stichting geborgen. De politie is reeds ter plekke voor het politioneel onderzoek.

Meer informatie volgt nog
[quads id=1]

ministerie SurinameBron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.