Irsa Nasir werd van dichtbij geschoten in haar borst, buik en hals door haar man Miquel ~ Suriname

moord Suriname

Suriname ~ Miquel K. (35), een BBS’er, staat terecht voor moord op zijn ex-echtgenote Irsa Nasir. Hij zou op 6 juni opzettelijk en met voorbedachten rade de vrouw van het leven hebben beroofd.

[quads id=1]

Moord Suriname

Hij schoot haar neer aan de Magentakanaalweg. Officier van justitie (ovj), Shanta Mahadew, acht voorbedachten rade niet bewezen. Wel acht zij opzet bewezen. Tegen de verdachte eiste ze een celstraf van vijftien jaar onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht.

[quads id=1]

Volgens de ovj wilde Miquel K. wel de dood van de vrouw. Hij loste drie schoten op de vrouw af, terwijl er geen levensbedreigende situatie was voor hem. Dit blijkt duidelijk uit het beeldmateriaal.

15 jaar

Bovendien werd het slachtoffer van dichtbij beschoten in haar borst, buik en hals. Mahadew voerde aan dat als er geen opzet aanwezig was, de vrouw niet drie keren van dichtbij zou zijn beschoten.

moord Pararmaribo
Foto binnengekomen via Facebook

[quads id=1]

De verdachte en het slachtoffer hadden vijf jaar lang een relatie. Maar deze relatie verliep niet goed en de vrouw wilde een echtscheiding.

Een woordenwisseling

Tussen de verdachte en het slachtoffer ontstond er een woordenwisseling. Miquel K. verklaarde dat zij de benodigde documenten om een voertuig dat hij had gekocht, aan hem zou overhandigen.

overleden Paramaribo
De overleden Irsa

[quads id=1]

Dit heeft zij echter niet gedaan en hield zij hem steeds aan het lijntje. Zo had Miquel K. op 12 maart van het vorige jaar haar mobiele telefoon kapot geslagen.

Al overleden

Op die bewuste dag, nadat hij de woordenwisseling met haar kreeg, schoot hij haar neer. Toen de politie arriveerde, was de vrouw al overleden. Op 18 februari zal advocaat Irvin Kanhai pleiten in deze strafzaak.

Gerelateerde berichten:

Cliënt Miguel K. weet niet hoe de schoten zijn afgegaan ~ Paramaribo

Video – Heftige verklaringen omtrent de brute moord op Irsa Nasir ~ Suriname

Geschreven door Wanita Ramnath
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.