Zelfmoordpoging? Verdachte megadrugszaak in ziekenhuis Paramaribo. ~ Suriname

drugs Suriname

Paramaribo ~ Verdachte in mega-drugszaak opgenomen in ziekenhuis. Een van de verdachten in de megadrugszaak is zondagavond in het ziekenhuis opgenomen met een snijwond aan zijn arm.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Dit verneemt de redactie uit betrouwbare bron.

De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat hij zich had verwond met een tot nu toe onbekend voorwerp. Het gaat mogelijk om een zelfmoordpoging. Over zijn toestand is nog niets bekend, aldus de bron.

[quads id=1]

Haven Paramaribo

De man is vorige week in verzekering gesteld op verdenking van betrokkenheid bij de megadrugszaak op de Jules Sedney Haven, waarbij ruim 2200 kilo cocaïne is aangetroffen in containers met exportrijst. De partij is donderdag in Kraka verbrand onder supervisie van het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Negen verdachten

Rond deze omvangrijke drugssmokkel zijn tot dusver negen verdachten aangehouden. De exporteur van de rijst, Nitinder Oemrawsingh, is op maandag 14 januari geliquideerd in Guyana. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door een speciaal politieteam.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.