Vrouw loopt zwaar letsel op nadat ze door partner is mishandeld ~ Suriname

politie Paramaribo

3 maanden cel voor mishandeling partner. Soeresh T. is veroordeeld tot een celstraf van 8 maanden, waarvan 5 maanden voorwaardelijk. Hieraan is ook een proeftijd van 3 jaar gekoppeld.

[quads id=1]

Mishandeling in Suriname

Hij heeft zijn partner op zodanige manier geslagen, dat zij zware lichamelijke letsels heeft opgelopen. Daarna is zij ook met de dood bedreigd. Het motief moet gezocht worden in de relationele sfeer. Het slachtoffer is eerder op de strafzitting gehoord en heeft hierbij ook enkele van de verwondingen aan de rechter getoond.

[quads id=1]

Verwondingen laten zien

De magistraat vond de handelingen van Soeresh ernstig en zag geen reden om af te wijken van de strafeis van het Openbaar Ministerie. De voorlopige hechtenis van Soeresh is eerder al opgeschort. Hij blijft met dit vonnis op vrije voeten.

[quads id=1]

Op vrije voeten

Hij is niet op de strafzitting verschenen om het vonnis aan te horen.

FR
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.