Video – Peuter en tiener geraakt door rondvliegende kogels bij schietincident in Nederland

schietpartij Nederland

Nederland ~ Peuter en tiener geraakt door rondvliegende kogels bij schietincident in Nederland. Bij een schietincident aan de Molenstraat in het Noord-Brabantse Helmond zijn maandagmiddag een peuter (2) en een tiener (15) gewond geraakt.

[quads id=1]

Schietpartij in Nederland

De slachtoffers waren willekeurig. Er is een verdachte aangehouden, meldt de politie.

Het tweejarige meisje zat bij haar moeder achter op de fiets en liep een verwonding aan haar been op. Het vijftienjarige meisje raakte gewond aan haar arm, aldus de politie. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend.

[quads id=1]

Gebroken achterruit

In de straat waar het incident plaatsvond is een gebroken achterruit van een auto aangetroffen. “Vermoedelijk is er op de auto geschoten en zijn daarbij een onschuldige tiener en peuter geraakt”, zegt de politie van Nederland tegen NU.nl.

schietpartij Nederland
Foto uit AD

[quads id=1]

Nadat er was geschoten reed een auto hard weg. Deze auto is een aantal straten verder teruggevonden in Helmond. Uit het voertuig zouden mensen na het schietincident zijn gevlucht.

Politie helikopter

De Molenstraat is door de politie afgesloten voor onderzoek. Ook is er een politiehelikopter ingezet.
Kijk hier naar de video ervan:

[quads id=1]


Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.