Slapende man overvallen en tot bloedens toe mishandeld met hamer ~ Paramaribo

hamer Paramaribo

Paramaribo ~ Brute beroving aan de Kastiestraat te Paramaribo. Slachtoffer met hamer en koevoet bewerkt

[quads id=1]

Beroving Paramaribo

De politie van Paramaribo kreeg woensdagochtend een melding van een brute roofoverval aan de Kastiestraat in Paramaribo. Uit het onderzoek blijkt dat twee criminelen door middel van braak de woning van het slachtoffer zijn binnengedrongen. Zij hebben het dievenijzer van de toiletruimte geforceerd en zijn via die ontstane opening het huis binnengedrongen.

[quads id=1]

Via het toilet

Eenmaal binnen hebben de rovers het slachtoffer, dat in diepe ruist was, overmeesterd. De daders, die gewapend waren met een hamer en een koevoet, hebben daarmee het slachtoffer tot bloedens toe geslagen. De buit betreft een geldbedrag van SRD 1000.

[quads id=1]

SRD 1000

Het is niet bekend hoe de overvallers de plaats hebben verlaten. Het zwaar gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij is ter observatie opgenomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Niet aangehouden

Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.