Politiebericht ~ 43-jarige drugsverdachte probeerde eind aan zijn leven te maken ~Paramaribo Suriname

drugs Paramaribo Suriname

Suriname ~ Drugsverdachte wilde suïcide plegen. De 43-jarige vrachtwagenchauffeur Shailindra O. die in verzekering is gesteld in verband met de drugszaak waarbij iets meer dan 2.200 kilogram cocaïne onderschept is in Suriname, heeft op zondag 20 januari gepoogd suïcide te plegen in de cel op de afdeling Narcoticabrigade.

[quads id=1]

Drugs Suriname

Hij sneed zijn polsen door met een scheermes.

Deze handeling van Shailindra werd tijdig ontdekt door narcotica rechercheurs waardoor erger kon worden voorkomen. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis van Suriname.

[quads id=1]

Na medische behandeling is hij terug gebracht naar de cel op de genoemde afdeling. Zijn situatie is stabiel te noemen. Deze verdachte zal zo snel als mogelijk overgeplaatst worden naar een andere locatie waar hij beter gemonitord kan worden.

Ondertussen is er nog een verdachte aangehouden

De politie heeft op zondagmiddag 20 januari nog een verdachte aangehouden in de drugszaak waarbij iets meer dan 2.200 kilogram cocaïne is onderschept op de Jules Sedney Haven.

[quads id=1]

Deze verdachte is de 35-jarige heftruck chauffeur Soebhan Y. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Soebhan, in het belang van het onderzoek, in verzekering gesteld. Tot nu toe is hij de tiende verdachte die in deze drugszaak in verzekering is gesteld.

Voorbeeldfoto
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.