Overleden – Onze moeder Rita Schmidt in Suriname

overleden Suriname

Suriname,

Vrees niet, vrede zij u, wees, sterk, ja vrees niet!

Diep bedroefd, maar dankbaar wat zij voor ons betekende, maken wij bekend dat vrij plotseling van ons is heen gegaan op zondag 6 januari jl. : onze moeder, zus, tante, groot en overgrootmoeder:

[quads id=1]

Rita Cornelly Unette Schmidt
Op de gezegende leeftijd van 81 jaar.

Rita Cornelly Unette Schmidt

Geboren Oud Ganzee (Brokopondo) Suriname 27-1-1937
Overleden Brokopondo Suriname 6-1-2019

Ter nagedachtenis aan haar, zal er een singineti gehouden worden op zaterdag 19 januari bij de appartementencomplex aan de Tablastraat 6-8 te Hannaslust , van 20:00-24:00. Tevens is dit adres ook het condoleance adres.

Op maandag 21 januari is er gelegenheid om afscheid te nemen van 15:00-16:00u, gevolgd door de uitvaartdienst en de ter aarde bestelling te Mariusrust aan de Dr. Sophie Redmondstraat Paramaribo Suriname

Namens de nabestaanden:
Familie Schmidt, Everduim, Zeegelaar, Vrede, Liefde, Walden, Amsdorf

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.