Meer over het 5-jarige meisje dat dood AZP Paramaribo binnen werd gebracht ~ Suriname

overleden Paramaribo

Suriname ~ Familie nog in ongewisse over dood 5-jarige. De familie van het 5-jarige meisje dat dinsdag 15 januari dood is binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp te Paramaribo, weet tot nog toe niet wat de precieze oorzaak is waaraan het kind is bezweken.

[quads id=1]

AZP Paramaribo

Een oom van het slachtoffer zegt dat het kind sinds maandag ziek was. Zij werd eerst voor behandeling gebracht naar een huisarts, echter werd het kind er niet beter van. Toen de ouders constateerden dat haar situatie slechter werd, brachten zij hun dochter naar de RGD-poli te Lelydorp in Suriname.

[quads id=1]

Ambulance naar Paramaribo

Op haar beurt schakelde de RGD een ambulance in, die het kind naar de Spoedeisende Hulp in Paramaribo heeft afgevoerd. Volgens het personeel van de SEH had het kind het leven reeds gelaten bij aankomst. De oom vertelde dat de ouders toen niet wisten dat het kind dood was binnengebracht.

[quads id=1]

Ouders wisten het niet

De volgende dag werd het stoffelijk overschot afgestaan aan de nabestaanden. Volgens de familie wordt het lijk op maandag 21 januari ter aarde besteld. Er is geen obductie gekomen in deze zaak, zegt de oom.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/01/17/5-jarig-meisje-dood-seh-paramaribo-binnengebracht/

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.