Man vertelt over worsteling en beroving ~ Waterkant Paramaribo

politie Suriname

Paramaribo ~ ‘Ik weet 100.000% dat hij het is’. De getuige C.D. heeft geen enkel twijfel dat de verdachte Omar V. degene is die zijn vriend S.U. in de ochtend van 9 september 2018 aan de Waterkant te Paramaribo heeft beroofd.

[quads id=1]

Waterkant Paramaribo

“Ik weet 100.000% dat hij het is”, zei de getuige bij de verdere behandeling van deze rechtszaak. De verdachte moet zich voor de groene tafel verantwoorden voor het afpakken van een mobiele telefoon. C.D. voerde aan dat hij op die bewuste ochtend gezellig zat te genieten met zijn twee vrienden S.U. en D.J. aan de Waterkant te Paramaribo toen zij ineens werden benaderd door de verdachte.

[quads id=1]

Hij leek aardig

Aangezien Omar aardig overkwam en niet bedreigend uitzag, besloten zij maar geen aandacht meer aan hem te besteden. Op een gegeven moment besloot S.U. naar het toilet te gaan. Enkele minuten later hoorde hij S.U. om hulp roepen. Toen de getuige omkeek, zag hij Omar en S.U. in een kleine worsteling, waarna Omar de telefoon afpakte en wegrende. De getuige beweerde nog achter de verdachte te zijn aangerend, maar dat deze veel sneller dan hem was.

[quads id=1]

Hij was sneller

Hoewel C.D. net als alle andere eerder gehoorde getuigen de nek tatoeage van Omar toen niet gezien had, blijft hij erbij dat hij het gezicht van Omar niet vergeten is. “Al zou ik zijn gezicht na vijf jaren zien, dan nog zou ik hem herkennen. Wij hadden oogcontact toen hij eerder met ons had gesproken”, persisteerde de getuige.

Op 19 februari wordt deze zaak verder behandeld.

FR
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.