Wandelmars Paramaribo start deze week – Routes bekend Suriname (video’s)

wandelmars Paramaribo

Paramaribo ~ De BVVS-Fernandes Mc Donalds Avondvierdaagse wandelmars (AVD) wordt dit jaar voor de 55ste keer gelopen en vindt plaats van 24 tot en met 27 april in Paramaribo.

[quads id=1]

Wandelmars Paramaribo

Het thema is ‘55 yari W’e waka kba!’, meldt de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) op zijn Facebookpagina

“De AVD is niet slechts een wandelevenement, maar tegelijkertijd een culturele manifestatie en een show van kleding en bedrijfspromotie. Het is tevens het enige sportevenement met het grootste publiek.

[quads id=1]

Langs de straten

Reeds uren van te voren staan er mensen langs de straten of op strategische punten in Paramaribo waarlangs er gelopen zal worden om de lopers aan te moedigen en/of hun goedmoedige commentaar te leveren”, benadrukt de BVSS.

[quads id=1]

Bekijk hieronder de gegevens omtrent de routes:

Bedrijfspromotie

De groepen Tuberoos en Libi Trobi Krioro waren vorig jaar de grote winnaars. Tuberoos is voor de derde keer nummer 1 in de culturele klasse én werd weer publieksfavoriet. De groep heeft nu drie People’s Choice Awards in huis. Libi Trobi Krioro, is voor de vijfde opeenvolgende keer winnaar geworden bij de junioren.

Bekijk onderstaande video’s om je geheugen op te frissen:
[quads id=1]

Eerdere berichten

Video – Inschrijfgeld wandelmars AVD aangepast (verhoogd)

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.