Video – 25 -jarige Bjorn overleden na messteek in zijn hart. Hij probeerde zijn broertje te redden ~ Den Haag – Nederland

overleden Den Haag

DEN HAAG – Het slachtoffer van de steekpartij donderdagavond aan de Weimarstraat in Den Haag is overleden. Het gaat om een 25-jarige man uit Den Haag in Nederland.

[quads id=1]

25-jarige man uit Den Haag

Dat meldt de politie. Een 27-jarige man uit Den Haag is als verdachte aangehouden. De steekpartij vindt plaats rond 20.30 uur voor Kindcentrum Toermalijn in Den Haag. Volgens de eigenaar van de coffeeshop, even verderop in de straat, loopt de verdachte met zijn moeder door de Weimarstraat als hij het slachtoffer tegenkomt.

[quads id=1]

De portier die voor de deur staat ziet dat de twee gelijk ruzie krijgen. ‘Het moet iets zijn dat al langer speelt’, denkt de eigenaar.

Liep met zijn moeder

Na de steekpartij gaan de verdachte en zijn moeder naar binnen bij het Antiliaans-Chinese restaurant aan de overkant. De eigenaar vertelt dat hij de man kent als klant.

[quads id=1]

Gelijk naar het ziekenhuis

Als agenten bij het zwaar gewonde slachtoffer aankomen, is zijn toestand zorgwekkend. Het ambulancepersoneel wacht niet op de chirurg die met de traumahelikopter onderweg is naar de Weimarstraat. Ze voeren de man gelijk af naar het ziekenhuis.

[quads id=1]

Het slachtoffer heet Bjorn Amattarmoedji. De website Boevennieuws meldt het volgende:

Steekpartij
Het drama speelde zich afgelopen donderdagavond rond 20.30 uur af op de Weimarstraat in Den Haag. Bjorn wilde samen met een vriend in een auto stappen toen Richenol, ook wel bekend als Nolly, hem tegen kwam. Er ontstond vervolgens een ruzie waarbij over en weer gescholden werd.

Het broertje van Bjorn zat al in de auto samen met een vriend en zag in de spiegel dat Richenol een mes bij zich droeg. De twee stapten daarop uit waarbij het broertje van Bjorn de verdachte tegen een muur aan duwde. Richenol trok hierop zijn mes en begon daarmee te zwaaien.

[quads id=1]

Bjorn en zijn broertje renden vervolgens weg waarop Richenol het broertje van Bjorn met het mes in zijn hand achtervolgde. Bjorn rende op zijn beurt weer achter Richenol om zijn broertje te kunnen beschermen. Deze draaide zich plotseling om toen Bjorn achter hem rende en stak hem daarbij direct in zijn hart.

Intussen zijn vrienden en familie een doneeractie gestaft om Bjorn een waardig afscheid te geven. Wil je ook een bijdrage leveren of wil je meer informatie daarover. Klik hier.

Voor meer informatie en om het uitgebreide bericht op hun website te lezen? En om te zien wie de verdachte van de moord is.  Klik hier

Bekijk hier de video van de uitzending waarin Bjorn met zijn vriendin te zien is. Een tijdje geleden hadden ze last van een buurman.:

[quads id=1]

overleden Den Haag
Bron: Boevennieuws

Bron: Omroepwest.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.