Anoniem ~ Ik behandel mijn vriendin niet goed. Ik ben te jaloers ~ Suriname

vakantie Suriname

Suriname ~ Hallo FamilieNieuws Suriname. Ik ga proberen mijn probleem aan jullie te vertellen want ik ben goed ziek van de situatie.

[quads id=1]

Ook omdat er niemand om me heen is met wie ik een normaal en verstandig gesprek kan voeren.

Niemand om me heen

Al verwacht ik een hoop gezeur van de mensen op jullie page, veroordelingen enzo. Maar gelukkig zien ze me niet dus deert het me niet zo. Ondertussen zijn er genoeg mensen die met goede adviezen zullen komen. Dat hoop ik. Zodat ik iets kan doen aan mijn situatie.

[quads id=1]

Ik hou van vrouwen

Ik ben Merceline uit Suriname. Ik ben 26 jaar en heb altijd al van vrouwen gehouden. Maar pas toen ik 19 was had ik mijn eerste vriendin. Ik kon daarvoor niet. Ik durfde niet. Al weet ik zeker dat iedereen altijd heeft geweten dat ik niet op mannen val. Ik heb ook nooit een man gehad.

Mijn eerste relatie ging snel uit. Ze ging vreemd met een man. Daarna kreeg ik weer een relatie. 3 jaar lang. Het was 3 jaar lang een geheime relatie. Ook deze ging uit om precies hetzelfde. Mannen. Ze had gewoon een relatie met iemand haar man. terwijl ze met mij was.

Sma mang

Die dames, sommige zeggen dat ze van vrouwen houden maar uiteindelijk gaan ze toch met mannen naar bed. Meestal om het geld. Terwijl ik ook genoeg geld heb om mijn vrouw alles te geven wat ze wil. Maar het is ook status. Ze vinden het stoer om te lopen met een rijke en bekende man. Ze schamen zich misschien om te zeggen dat ze van vrouwen houden. Dat gedeelte begrijp ik wel want ik heb ook in die situatie gezeten. Maar laat je niet gebruiken door een vent terwijl je met mij bent. Dat heeft mij echt beschadigd hoor. Daarom ben ik zo geworden als ik ben.

Ik ga trouwens alleen met mooie vrouwen. Misschien is dat het probleem. Ze krijgen teveel aanbiedingen op straat. Ze kunnen iedereen krijgen. Elke man en elke vrouw ook. Die vrouwen houden teveel van omgang en geld. dat is mijn ervaring dan hoor. Hier in Suriname. Ze zijn makkelijk te pakken. Ik merk het zelf op.

[quads id=1]

Nieuwe relatie

Ik ben nu ook weer een jaar met een andere vrouw. Voor het eerst geen geheime relatie gewoon straight samen. Ze woont bij mij en ik ben echt verliefd op dit kind. Ik hou van haar. Ik zal alles voor haar doen zelfs doodgaan. Maar toch denkt ze dat ik niet van haar hou. Dat komt door mijn gedrag.

Door die vorige relaties ben ik te strak geworden. Carly, zo heet ze, mag nergens gaan van mij. Ik ben heel erg jaloers. Ikzelf word gek van mezelf. Dan laat staan Carly. Al een paar keer heb ik der een klap verkocht. Ook op straat omdat ze me gek maakt. Ik heb der ook vaker weggestuurd maar ze komt zelf steeds terug. Ze kan naar het schijn ook niet zonder mij. Ze houdt van me. Vaak staat ze huilend voor de deur en vraagt ze me om haar te vergeven. maar eigenlijk doet ze niets verkeerd. Ze is gewoon mooi en dat maakt me gek.

[quads id=1]

Jaloerse vrouw

Maar ik ben te jaloers. Ik probeer minder tijd aan haar te besteden door bijvoorbeeld te chatten met andere dames en soms uit te gaan met anderen. Dan laat ik haar zielig alleen in dat huis. Soms kom ik pas in de ochtenduren thuis. Gewoon om mijn hoofd te luchten. Mie edde spang.

vakantie Suriname
voorbeeldfoto Pinterest

Zolang ik met haar in dat huis ben zijn er spanningen. Dan wil ik weten met wie ze appt, met wie ze praat. Dan wilde ze met haar zusje op vakantie naar Nederland.  Ik wil niet een dat ze met haar zusje op straat gaat in Suriname. Boi. Ik vind mezelf geen goeie partner. Ze verdient mij niet.

[quads id=1]

Alle mannen kijken

Ze zegt me dat ze alleen van mij is. Ik geloof haar niet. Haar moeder en familieleden praten ook tot mij. Dat ik haar niet zo slecht moet behandelen. Ze blijft altijd thuis. Van mij hoeft ze ook niet te werken. Ik zorg voor haar. Ik wil niet dat mannen naar der kijken of der chanten. Al vaker heb ik ruzie op straat gehad om dat ding. Daarom ga ik niet makkelijk meer met haar op straat. Alle mannen kijken. Vrouwen ook maar toch maak ik me niet zo druk om vrouwen.

[quads id=1]

Het moet stoppen

Dit ding begint uit de hand te lopen. Daarom schrijf ik naar jullie om me een beetje te adviseren omtrent mijn gedrag. Het moet stoppen. Deze lobio is niet gezond. Of is het wel normaal? Of is het beter als ik haar loslaat en even alleen blijf voorlopig? dat gaat ze ook niet accepteren. Hoe kan ik minder jaloers worden? Ik ben benieuwd wat jullie advies zal zijn?

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Mijn moeder doet zo verliefd tegen mijn vriendje. Moet ik bang zijn? Suriname

Anoniem: Mijn vrouw is jaloers op der dochter

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig