Video – Ouders opgelet: Pedo slaat toe via populaire game Fortnite ~ Amerika

fortnite Amerika

Amerika ~ Pedo lokte slachtoffers via de populaire game Fortnite. Een 41-jarige man uit Florida Amerika gebruikte hitgame Fortnite om kinderen te lokken.

[quads id=1]

De man is aangehouden op verdenking van misbruik van tenminste een minderjarig meisje, maar de politie vermoedt dat hij zeker twintig andere slachtoffers heeft gemaakt.

Anthony Gene Thomas bleek ook in het bezit te zijn van expliciete foto’s en filmpjes van het zeventienjarige slachtoffer. ,,Deze zaak is niet alleen verontrustend omdat het om kinderen gaat, maar ook omdat de man een populair spel gebruikte om slachtoffers te lokken,” zei Britse aanklager Ashley Moody in een verklaring.

[quads id=1]

Thomas zou in het spel een vrouwelijke medeplichtige gebruikt hebben om het meisje in de val te lokken. Nadat er een band ontstaan tussen de twee, stelde die tussenpersoon haar aan Thomas voor.

,,Ouders moeten weten dat pedo’s alle mogelijke middelen gebruiken om een ​​kind te bereiken.’’ Moody roept ouders op om het online gedrag van hun kinderen goed in de gaten te houden.

[quads id=1]

,,Zorg dat u weet met wie uw kinderen chatten.’’ Moody heeft andere slachtoffers opgeroepen om contact op te nemen met de politie.

Bekijk hier een viodeo erover:

[quads id=1]

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.