15- jarig meisje liegt over dodelijke ziekte die ze zou hebben ~ Paramaribo

meisje Suriname

Paramaribo ~ Een 15- jarig meisje uit Paramaribo heeft dit jaar een groep vriendinnen ruim twee weken in de veronderstelling gelaten een dodelijke vorm van kanker te hebben.

[quads id=1]

Via een besloten Whatsapp groep lanceerde de tiener haar vreselijke boodschap: ze zou niet lang meer te leven hebben. Medische specialisten in Paramaribo hadden bij haar een onbehandelbare vorm van deze zeer ernstige ziekte ontdekt.

Een moeder van een van de vriendinnen binnen de app- groep die het schokkende nieuws geloofde, zegt aan GFC Nieuws dat haar dochter er dagenlang kapot van was nadat ze het onheilspellend app- bericht kreeg.

[quads id=1]

“Mijn dochter heeft gehuild en kon nachtenlang niet goed slapen. Ook haar vriendinnen waren zeer aangeslagen. Het plan was opgevat om desnoods geld in te zamelen en iets leuks te doen voor de “doodzieke”. Nu blijkt echter dat ze kerngezond is”, aldus de moeder.

[quads id=1]

De tiener viel pas na ruim twee weken door de mand, nadat haar vriendinnen diepgaande vragen gingen stellen over het ziekenhuis en haar behandelaars. Op een gegeven moment beweerde de “doodzieke” dat de doktoren plotsklaps aan haar hadden gezegd dat ze is genezen. Dit wekte vervolgens bevreemding op.

[quads id=1]

Een dag later gaf de tiener uit Paramaribo onder druk eerlijk toe dat ze nooit ziek is geweest.
Foto is een voorbeeldfoto
Bron: GFC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.