Pasgeboren baby in een vuilniszak langs de weg gevonden ~ Buitenland

baby gevonden Arfrika

Baby ~ Een pasgeboren baby is in Zuid- Afrika in een vuilniszak aan de kant van de weg gevonden, vlak voordat de vuilniswagen het afval kwam ophalen.

[quads id=1]

De moeder is na een zoektocht teruggevonden en gearresteerd voor moord.

Baby gevonden

Een plaatselijke schroothandelaar hoorde opeens het gehuil van een baby. Het geluid kwam uit een vuilniszak, waardoor er alarm werd geslagen bij het particuliere beveiligingsbedrijf Reaction Unit South Africa (Rusa).

Enkele uren oud

De baby was gewikkeld in een spijkerbroek en bleek enkele uren oud. “De navelstreng zat nog aan de placenta vast.

[quads id=1]

Het kindje is gelijk onderzocht en bleek geen verwondingen te hebben”, zo schrijft Rusa op Facebook. De baby werd meegenomen naar het ziekenhuis en bleek ongeveer 2 kilogram te wegen.

Als het jongetje niet op tijd was gevonden, zou het meegenomen zijn door de vuilniswagen.

Medewerkers van Rusa informeerden na de vondst de gemeenschap om te vragen welke Indiase vrouw er onlangs hoogzwanger was, vanwege de uiterlijke kenmerken van de baby. Op ongeveer honderd meter van de plek waar de baby lag, bleek een Indiase moeder te wonen.

‘Stiekem in de badkamer bevallen’

Na een uitgebreide ondervraging gaf ze uiteindelijk toe dat ze haar zwangerschap negen maanden verborgen had gehouden.

[quads id=1]

“Dit deed ze omdat haar kinderen van twee verschillende vaders waren. Ze slaagde erin om in de badkamer te bevallen op het moment dat haar 11-jarige zoon en haar 9-jarige dochter op school zaten.”

video

De vrouw is gearresteerd en wordt verdacht van poging tot moord. Na het Facebookbericht van Rusa kwamen er zeker 420 vragen vanuit de hele wereld binnen bij het beveiligingsbedrijf of ze het jongetje mochten adopteren. De aanvragen zijn doorgestuurd naar de hulpverleners die voor het jongetje zorgen.

Bekijk hier de video’s. let op beelden kunnen erg emotioneel en zielig overkomen. Houdt u daar rekening mee:

[quads id=1]

Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.