Weer 5 mensen aangehouden in mega drugszaak. Drugs is verbrand (video en foto’s) ~ Suriname

drugs Suriname

Suriname ~ Nog meer aanhoudingen in megadrugszaak. Er zijn meer aanhoudingen verricht door het speciale onderzoeksteam van de politie dat zich bezighoudt met de megadrugszaak op de Jules Sydney Haven in Suriname vorige week dinsdag.

[quads id=1]

Haven van Suriname

De redactie verneemt dat er nog vijf personen uit Nickerie zijn aangehouden en in verzekering gesteld, onder wie een medewerker van het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme en één van Landbouw, Veeteelt en Visserij.

[quads id=1]

Eerdere aanhoudingen

Eerder werden er twee mannen en twee vrouwen aangehouden in deze zaak, onder wie een douanier en een inklaarder. Het is onbekend of er andere aanhoudingen zullen volgen.

Brokopondo Suriname

Donderdagochtend is de onderschepte drugs, ongeveer 2400 kilo in Brokopondo in Suriname verbrand. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Kijk hier naar de foto’s en video’s:

Foto’s van Starnieuws

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.