Video’s – Slapende mensen verrast door enorme brand. 17 mensen dakloos ~ Suriname

brand Suriname

Suriname ~ Vijf woningen geheel afgebrand. Vijf woningen aan de Carthagoweg, een zijstraat van de Santodorpweg in Suriname, zijn in de nacht van zaterdag op zondag 13 januari geheel in de as gelegd.

[quads id=1]

Brand in Suriname

Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat deze woningen allemaal op een adres zijn gevestigd, dus aaneensluitend. Naar zeggen van de getuigen is de brand bij de eerste woning begonnen. Deze melding kwam binnen omstreeks 01.06 uur en de brand was omstreeks 01.55 uur onder controle. De brandweer was binnen 12 minuten ter plaatse zegt Pinas.

[quads id=1]

Binnen 12 minuten

Het gaat in deze om laagbouwwoningen. Eén van de bewoners liep op dat moment naar voren en zag tot zijn schrik vlammen in de vliering van de eerste woning. In dat huis waren zes personen aanwezig. Zij waren allemaal in diepe rust. Pinas zegt dat het eerste huis wel tegen brand is verzekerd en ook aangesloten op het elektriciteitsnet van Suriname.

[quads id=1]

Alleen eerste huis verzekerd

Vermoedelijk tapten de andere vier huizen stroom van dit huis. De brandweer heeft drie gascilinders verwijderd uit de woningen en omstanders hadden reeds twee weggehaald uit de panden. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Bekijk hier een video van de brand:

[quads id=1]

\

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.