Video – Celebrity couple: Zangeres Milaisa Breeveld en acteur Geoffri Bel zijn verliefd ~ Nederland Suriname

verliefd Suriname

Milaisa Breeveld en Geoffri Bel maken relatie bekend. Voor velen komt het als een verrassing, weer anderen vinden het heel mooi.

[quads id=1]

Dat er een liefdessfeer hangt tussen zangeres Milaisa ‘A Mili’ Breeveld en acteur Geoffri Bel, is een feit.

Ze zijn verliefd

De twee tortelduifjes kondigden zondag aan dat ze een liefdesrelatie met elkaar hebben. “Het is officieel. Milaisa is mijn vrouw. Ik ben de gelukkigste man op aarde”, schreef Geoffri op zijn Facebookpagina. Dit terwijl zij op haar beurt haar relatiestatus op de sociale mediapagina veranderde naar “in een relatie met Geoffri Bel”.

[quads id=1]

Facebook status

Milaisa houdt haar leven het liefst priv√©. En toch besloot zij dit nieuws op sociale media openbaar te maken. “Ik deed het om van mijn kant aan te geven dat mijn zeven jaren single zijn voorbij zijn en ik gelukkig ben in een relatie met Geoffri. Ik ben mij er ook bewust van dat mensen zich nu zullen bemoeien, maar aan hen wil ik zeggen, ‘trek je daar niks van aan. We got this!” Het ‘celebrity couple’ kent elkaar al ongeveer tien jaar en zegt een goede verstandhouding te hebben.

Celebrity couple

“De liefde was er al, heel broederlijk, maar we voelden altijd al een aantrekkingskracht”, legt Milaisa uit. “Mijn relatie met Geoffri is gezond, voelt veilig en liefdevol aan. We proberen elkaar te begrijpen door veel te communiceren. We zijn niet perfect, we zijn nog jong, we hebben beide onze eigen agenda, maar we willen samen een leven opbouwen en gelukkig zijn.”

[quads id=1]

Bekende mensen uit Suriname in Nederland

Milaisa is bekend door het nummer ‘Geblinddoekt’ met Daqota en Geoffri heeft in het bekend Surinaamse stuk ‘Onder mannen over vrouwen’ gespeeld. Beiden wonen, werken en studeren in Nederland.

Bekijk hier een leuke video’s:

Vakantie in Suriname

[quads id=1]

Geschreven door Shanavon Arsomedjo
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.