Overleden – Dina Banda – Hoogland ~ Bernharddorp Suriname

0

Suriname,

Gelijk een hinde die naar waterbeken smacht, zo smacht mijn ziel naar u, O God. Mijn ziel dorst naar God, naar de levende God; wanneer zal ik komen en voor Gods aangezicht verschijnen?

Met intens verdriet, maar vertrouwen dat zij nu in goede handen is bij haar Heer en Heiland geven wij kennis van het overlijden van onze liefdevolle en zorgzame moeder, schoon-, groot- en overgrootmoeder

Dina Lize Banda – Hoogland

Zij bereikte de gezegende leeftijd van 79 jaar.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 19 januari 2019. Het stoffelijk overschot zal van 13:00u – 16:00u opgebaard zijn ten huize van de overledene aan de A. Kaliweg 126 te Bernharddorp – Suriname waar er gelegenheid zal zijn tot het nemen van afscheid gevolgd door een rouwdienst van 14:30u – 15:30u.

Hierna vertrekt de stoet om 16:30u naar de begraafplaats Rahemal Buiten aan de Rahemalweg zijstraat van de Indira Ghandiweg, waarna de teraarde bestelling om 17:00u plaatsvindt.

Namens de diep bedroefden:
Echtgenoot
Michael Banda & kinderen

Kinderen:
– Erwin Fräser & kinderen
Ernesto & gezin (in Nederland)
Jaritza en man (in USA)
-Albert & John Fräser (in Nederland)
-Ronny Samson & kinderen
-Lilian Samson & gezin
-Jimmy Samson & kinderen
-Dulcine Samson & gezin
-Merlien Samson & kinderen
-Mariska Samson & gezin

Rust zacht lieve mama en oma, we zullen u blijven gedenken soms met een lach maar meer met een traan.

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.

Comments are closed.