Lichaam Oemrawsing geïdentificeerd. Doodsoorzaak shock en hersenbeschadiging ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Doodsoorzaak Oemrawsingh is shock en hersenbeschadigin. Nitinder Oemrawsingh, de rijstexporteur uit Suriname die maandag in Guyana is vermoord, is overleden aan de gevolgen van shock, bloedverlies en hersenbeschadiging. Dat heeft de lijkschouwing die woensdagmorgen is uitgevoerd uitgewezen.

[quads id=1]

“Hierbij wordt u geïnformeerd dat de autopsie van Nitinder Oemrawsingh vanochtend in het Skeldon Hospital Mortuary werd verricht door patholoog-anatoom van de overheid, dr. Bridgemohan die de doodsoorzaak alsvolgt vaststelde: shock en bloeding, schotverwonding en verbrijzeling van de hersenen”. Dat heeft de Guyanese politie zojuist gemeld.

Het ontzielde lichaam werd door een oom van de overledene geïdentificeerd. Het lijk is na de obductie aan hem overgedragen. Vooralsnog is niet bekend wanneer het stoffelijk overschot naar Suriname zal worden overgebracht.

overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

Volgens de autoriteiten in Guyana is Oemrawsingh niet via de semi-officiële backtrackgrenspost het land binnengekomen. Op de camerabeelden vanaf vorige week woensdag tot en met maandag is hij niet te zien.

[quads id=1]

Vermoed wordt dat hij illegaal per boot is gearriveerd op Number 63 Beach, Berbice, Corantyne, waar maandagmiddag zijn ontzield lichaam door politieagenten is gevonden tijdens een routinepatrouille. Een buurtbewoner heeft tegen verslaggevers in Guyana gezegd dat hij maandagochtend vroeg een knal heeft gehoord die veel weg had van een pistoolschot.

Dit zou erop duiden dat de man kort na aankomst in het buurland moet zijn doodgeschoten. Naar verluidt hadden familieleden op vrijdag voor het laatst contact met hem. De Guyanese politie heeft in deze zaak nog geen aanhoudingen verricht.

[quads id=1]

De rijstexporteur werd in verband gebracht met de meer dan 2300 kilo cocaïne die een week geleden op de Jules Sedney haven is gevonden in een partij rijst die hij naar Europa wilde verschepen. Volgens zijn advocaat was Oemrawsingh niet uit het land gevlucht nadat de Ware Tijd en Starnieuws dat vrijdag hadden gepubliceerd.

[quads id=1]

De ondernemer zou zich afgelopen dinsdag bij de politie aanmelden. Intussen zijn vier personen als verdachten aangehouden in het onderzoek naar de cocaïnevangst.

Lees meer: Doodsoorzaak Oemrawsingh is shock en hersenbeschadiging – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/01/16/doodsoorzaak-oemrawsingh-is-shock-en-hersenbeschadiging/#ixzz5cnRIJuYE
Geschreven Ivan Cairo
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.