Foto’s – Echtpaar Naipal – Imamdi uit Suriname 50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd Suriname

Suriname ~ 50 jarig huwelijksjubileum 11 januari 1969 – 11 januari 2019. In het ressort Houttuin Suriname mocht het echtpaar Naipal – Imamdi op 11 januari j.l. hun 50 jarig huwelijksjubileum herdenken.

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

Dhr. Naipal Shairali is 71 jaar en mevr. Imamdi Silvy Aminahgatoen is 62 jaar. Samen hebben ze 4 kinderen waaronder 3 zonen en 1 dochter. Dit huwelijk werd gearrangeerd door wederzijdse ouders. Dhr. Naipal heeft 36 jaren zijn krachten gegeven als douane bij het ministerie van Financien.

[quads id=1]

Gearrangeerd huwelijk

Als hobby had hij voetballen. Mevr. Imamdi is huisvrouw en had de zorg over het gezin. Op sociaal – cultureel gebied was dhr. Naipal penningmeester bij de Tackvyatul Islam moskee tot zijn 60ste jaar. Elke donderdag en vrijdag gaat hij naar de moskee.

[quads id=1]

Naar de moskee

Verder doet het echtpaar aan landbouw en veeteelt voor eigen gebruik. Het echtpaar mocht uit handen van de districtssecretaris mevr. Martha Danki, die de Districtscommissaris mevr. Audrey Hankers vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe en een bloemstuk in ontvangst nemen namens de President en First Lady.

Bekijk hier de foto’s:
[quads id=1]

Bron: BIC Wanica Zuid-Oost
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.