Foto’s – Echtpaar Naipal – Imamdi uit Suriname 50 jaar getrouwd

0

Suriname ~ 50 jarig huwelijksjubileum 11 januari 1969 – 11 januari 2019. In het ressort Houttuin Suriname mocht het echtpaar Naipal – Imamdi op 11 januari j.l. hun 50 jarig huwelijksjubileum herdenken.

Echtpaar uit Suriname

Dhr. Naipal Shairali is 71 jaar en mevr. Imamdi Silvy Aminahgatoen is 62 jaar. Samen hebben ze 4 kinderen waaronder 3 zonen en 1 dochter. Dit huwelijk werd gearrangeerd door wederzijdse ouders. Dhr. Naipal heeft 36 jaren zijn krachten gegeven als douane bij het ministerie van Financien.

Gearrangeerd huwelijk

Als hobby had hij voetballen. Mevr. Imamdi is huisvrouw en had de zorg over het gezin. Op sociaal – cultureel gebied was dhr. Naipal penningmeester bij de Tackvyatul Islam moskee tot zijn 60ste jaar. Elke donderdag en vrijdag gaat hij naar de moskee.

Naar de moskee

Verder doet het echtpaar aan landbouw en veeteelt voor eigen gebruik. Het echtpaar mocht uit handen van de districtssecretaris mevr. Martha Danki, die de Districtscommissaris mevr. Audrey Hankers vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe en een bloemstuk in ontvangst nemen namens de President en First Lady.

Bekijk hier de foto’s:

Bron: BIC Wanica Zuid-Oost
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.